Winkelmandje tonen (0 Artikel) Naar de kassa

Brainfit Privacy

Aan onze klanten en/of bezoekers van deze website.

Indien je bij de bestelling van een product ons de persoonlijke gegevens verschaft ,
dan zijn die enkel bedoeld om je order zo goed mogelijk uit te voeren.

Je naam, adres, email-adres en tel of gsm nummer werden in het verleden en worden ook in de toekomst nooit voor iets anders aangewend. Delen ervan met derden of aan partners (hoe goed die het ook zouden bedoelen) doen wij nooit.

Bij de meeste van onze onderwerpswebsites kan je zelf geen account aanmaken, waardoor we eigenlijk helemaal geen persoonlijke gegevens hoeven op te slaan. Bijgevolg zal je op die websites wel eventjes je gegevens moeten ingeven. Een kleine moeite voor een perfecte privacy garantie !

Ivm met betalingen geven we meestal de voorkeur eraan om te kiezen voor het maken van de gekende bankoverschrijving via je eigen PC banking (ook wel Telebankieren genoemd) Dat is de veiligste weg om geld over te maken, omdat er rechtstreeks via het meeste secure bankplatform gewerkt wordt, en dit zonder enige kosten, zowel voor koper als verkoper.

Voor diegenen die er de voorkeur aan geven te betalen met bankkaart of Visa is er deze veilige versleutelde "https" webshop, waarbij het gerenomeerde bedrijf SISOW het betalingsverkeer op zich neemt.
www.relax-at-home.nl

Verder wordt onze boekhouding uitgevoerd op een computer die niet verbonden is met het internet , om alle risico’s van lekken en hacking te vermijden.

Mocht er toch nog vragen zijn ivm met de hantering van je persoonlijke gegevens, dan mag je me steeds mailen of bellen !

Gezonde groeten ,

Vanhooff Leo @ Brainfit bvba
Notelaarweg 9 , 3140 Keerbergen , Belgie
tel : 0032(0)15/33.00.53
gsm : 0032(0)476/520.612
e-mail : brainfit@pandora.be
BTW – TVA – VAT BE0470.551.453

Verkoopsvoorwaarden Brainfit Privacy

Hulpmiddelen voor Optimale Gezondheid : Brainfit bvba, Notelaarweg 9, 3140 Keerbergen 0476/520.612