Winkelmandje tonen (0 Artikel) Naar de kassa

Gezond Gebit en Tandherstel door voeding

Cure Tooth Decay - boek van Ramiel Nagel

Cure Tooth Decay : Paperback 234 pages --- ISBN13 : 9780982021323
Remineralize Cavities and Repair Your Teeth Naturally with Good Food
Voorstelling van het boek
:
Vergeet het boren, het vullen en de bijhorende onvermijdelijke rekeningen.
Je tanden kunnen natuurlijk genezen omdat ze nooit zijn ontworpen om te vervallen in de eerste plaats !
Ze zijn ontworpen om je hele leven sterk en gezond te blijven.
Maar de valse beloften van conventionele tandheelkunde hebben ons op het verkeerde pad gebracht, wat heeft geleid tot invasieve chirurgische behandelingen die vullingen, kronen, wortelkanalen en tandheelkundige implantaten omvatten.

Nu is er een natuurlijke manier om uw tandheelkundige gezondheid onder controle te krijgen door het voedsel dat je eet te veranderen. Cure Tooth Decay is gebaseerd op het baanbrekende voedingsprogramma van tandarts Weston Price, voormalig hoofd van het onderzoek bij de National Dental Association.

Het programma van Dr. Price bleek 90-95% of meer effectief te zijn in het hermineraliseren van tandholtes met alleen voedingsverbeteringen in het dieet. Cure Tooth Decay is het resultaat van vijf jaar onderzoek en vallen en opstaan ​​dat begon als de reis van een vader om het snel voortschrijdende tandbederf van zijn dochter te genezen.
Met Cure Tooth Decay kan je je aansluiten bij de duizenden mensen die hebben geleerd tanden te hermineraliseren, tandpijn of gevoeligheid te elimineren, wortelkanalen te voorkomen, holtes te stoppen - soms ogenblikkelijk, secundair dentine laten groeien, nieuw tandglazuur te vormen, tandvleesverlies voorkomen of minimaliseren, genezen en repareren van tandinfecties.

Gebruik alleen tandheelkundige behandelingen wanneer medisch noodzakelijk, bespaar je mond (en je portemonnee) van duizenden euro's aan onnodige tandheelkundige ingrepen, en verhoog je algehele gezondheid en vitaliteit.

Cure Tooth Decay bied je duidelijke en gemakkelijk te begrijpen tandheelkundige feiten om je te helpen gezonde, levensbevestigende keuzes te maken over uw gebitgezondheid.
Het gaat over helende holtes zonder tandheelkundige ingrepen of fluoride.

Meer Calcium voor gezonde Tanden en Gebit ?

Bij gezonde tanden en gebit is de blik meestal gericht is op het verhogen van de Calciuminname.
Echter om calcium om te zetten tot stevige tanden en gebit zijn er meerdere elementen nodig die optimaal moeten zijn.
Het Magnesiumgehalte van je voeding vormt dikwijls de beperkende in het vastzetten of metaboliseren van het ingenomen Calcium.
Daarnaast is combinatie van vitamine D3 en K2 één van de belangrijkste katalisators.
Probeer eens Bone Broth of nog beter vissenbouillon

Verkoopsvoorwaarden Brainfit Privacy

Hulpmiddelen voor Optimale Gezondheid : Brainfit bvba, Notelaarweg 9, 3140 Keerbergen 0476/520.612